Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

HODO wint bekerwedstrijd van Protos 2-9-2017

HODO heeft de eerste punten binnen in de strijd om de bekercompetitie. Uit tegen Protos uit Steenwijksmoer werd met 0-1 gewonnen. Glenn Kelly werd de matchwinner, zijn goal in de 33e minuut betekende een verdiende voorsprong voor de jonge ploeg van trainer André Blom. HODO kon voor rust de score niet verder uitbouwen ondanks enkele goede kansen. Na rust ging het voetballend een stuk minder voor HODO, de bal werd te snel verloren waardoor Protos regelmatig gevaarlijk kon worden. HODO doelman Marcel Pol hield echter zijn doel schoon waardoor de punten meegingen naar Hollandscheveld.