Seizoen HODO dreigt als een nachtkaars uit te gaan.

29 april 2024 12:15

Bert Smit

Onder een stralende zon en een harde wind trof HODO zondagmiddag Dwingeloo, voor HODO is het seizoen klaar maar de mannen uit Dwingeloo vochten voor hun laatste kans om degradatie te ontlopen en dat was te merken.

De 1e aanval van Dwingeloo leverde gelijk de 0-1 op, Max Klijn mocht vrij op doelman Hooijer af en faalde niet alleen voor de keeper. HODO probeerde direct wat terug te doen maar een 2 tal vrije trappen leverde niet veel op.
In de 12e minuut was het na slecht ingrijpen van de HODO verdediging opnieuw Klijn die aan mocht leggen en ook deze bal ging er in en bracht hiermee de stand op 0-2. In minuut 22 ontsnapte Pastoor aan een rode kaart , en de frustraties kwamen naar boven. Even later was het weer

Dwingeloo wat wist te scoren maar helaas voor hun werd deze afgekeurd wegens buitenspel, vlak voor rust dacht iedereen van Dwingeloo dat het nu wel 3-0 was maar helaas voor hun belande deze op de paal.
Na rust ging Dwingeloo weer vrolijk verder met aanvallen en in niets was te zien dat zij tegen degradatie moesten strijden.
Na een paar vrije trappen van Mart en Sander was het in de 61e minuut wel raak voor Dwingeloo, bal verlies van Rick en Nemo de Vries maakt koel af, en niet veel later was het weer Dwingeloo en werd de stand op 4-0 gezet. HODO deed er niet veel meer aan en vond het wel goed.

In de 73e minuut een lange bal van achteruit werd totaal verkeerd ingeschat door keeper Hooijer en Fabian Bosker kon de bal in het lege doel werken, en zo de 0-5 op het bord zetten.
Bij HODO zal de knop echt omgezet moeten worden om nog iets van het seizoen te maken

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!